Totalrenovering stockholm

Kontakta oss för en totalrenovering i Stockholm

Står du inför en totalrenovering av ditt hem i Stockholm? Lås oss på Provip sköta jobbet. Vi är specialiserade på badrums- och köksrenoveringar och tack vare en gedigen erfarenhet inom byggande av nyckelfärdiga hus så klarar vi alla typer av renoveringar.

Vi är ett relativt ungt företag, men vi har lång erfarenhet från allehanda typer av renoveringar. Ska du utföra en totalrenovering – köket, badrummet, alla ytskikt, golv och så vidare – så är vi ditt bästa alternativ i Stockholm. Varför? Av dessa skäl:

  • Vi jobbar personligt. Provip sätter dig som kund i fokus. Du kommer att få kontakt med en kontaktperson och denne kan du ringa eller kontakta när som helst. Vi vet att frågor kommer att dyka upp längs resans gång och vi vet också att dessa kan vara svåra att ställa. Du kanske vill ändra något, du kanske har hittat ny inspiration eller fått nya infallsvinklar? En mer personlig kontakt med en kontaktperson gör att svåra frågor ställs och svaren leder till ett mer lyckat resultat. Din kontaktperson blir ett bollplank som du kan konsultera och drifta önskemål med – det ger dig i slutändan det resultat du vill ha. 
  • Ett fast pris. Du får alltid ett fast pris och vi håller oss till det. Hos oss förekommer inga luddiga formuleringar eller finstilta detaljer i avtalet. Satt pris gäller. Skulle det tillkomma kostnader så tar vi detta direkt med dig. En totalrenovering handlar om ett komplext jobb där vissa oförutsedda problem kan dyka upp. Du tar ställning till detta och det är du som bestämmer. Inför ett projekt så går vi tillsammans igenom kostnader och hur vi tänkt gällande exempelvis material och antal timmar vid varje moment. Du ska veta vad du betalar för. Det är viktigt för oss. 
  • Tryggare väg från start till mål. En totalrenovering innebär en stor uppoffring från din sida. Du måste göra avkall på all den bekvämlighet du vant dig vid. Vi vet även att ett pågående projekt kan skapa oro. Det finns många saker som måste ordnas och organiseras. Genom att anlita Provip kan du sitta lugnt i båten. Vi har all yrkeskunskap som krävs och vi har stor vana av att organisera arbetet på rätt sätt – allt från snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare och golvläggare får sin tydliga roll och vet exakt vad som ska göras och när det ska ske. Vi uppdaterar dig regelbundet och löpande under arbetets gång.
  • Garanti. Vi lämnar garanti på våra jobb och vi arbetar alltid under försäkring. I samband med att din totalrenovering besiktigats och godkänts så lämnar vi även över ett kvalitetsdokument. Detta sparas och det kan du sedan överlämna vid en eventuell försäljning av din bostad. 

Vi sköter all typ av renovering i Stockholm

Provip kan hjälpa dig med all typ av renovering. Badrums- och köksrenoveringar är det vi specialiserat oss på, men vi har kunskap och erfarenhet som gör oss till det bästa valet även vid andra typer av projekt. Behöver du hjälp med en badrumsrenovering så handlar det om ett komplext projekt som innebär att planeringen innan är grunden till det färdiga resultatet. Ju bättre planering som kan göras, desto bättre blir slutresultatet. Vi tar dig från punkt A till punkt B på ett smidigt sätt. Från den initiala – kostnadsfria – rådgivningen så arbetar vi oss vidare till slutbesiktning och godkännande. Hela tiden med dig vid vår sida.

Vi arbetar aktivt med god kundkontakt och det innebär att du – via din kontaktperson – är med längs hela resan och informeras om hur allting går. Vår stora erfarenhet gör att vi kan arbeta effektivt och inom det fasta pris vi kommit överens om.

Det är skillnad på att renovera i en villa och att renovera i en lägenhet. Det senare kräver större hänsyn till grannar och det är något som vi arbetar hårt med. Det är ofrånkomligt att oljud uppstår i samband med en renovering. Däremot så kan man styra under vilka klockslag de mest högljudda delarna av en renovering ska äga rum. Vi jobbar med tydlig information och vi arbetar hårt med att minimera störningen i samband med en renovering.

Samma sak gäller hos dig. Vi har din lägenhet som arbetsplats – men du har den som ditt hem. Vi är därför noga med att påverka din vardag så lite som möjligt. Vi håller efter och vi ser till att hålla arbetstiderna. Du ska kunna leva så normalt som möjligt under den tid renoveringen pågår.

I många fall så har man en klar bild över hur man vill att det färdiga resultatet ska bli. I andra fall kan man behöva lite extra inspiration och hjälp. Vi arbetar med 3D-ritningar och olika visualiseringar. Det gör att du som kund ges en möjlighet att prova dig fram både vad gäller material, färger och alternativa lösningar. En totalrenovering ska löpa efter en röd tråd från rum till rum och den hjälper vi dig gärna att hitta. Vi har lång erfarenhet från alla typer av renoveringar och vi har också genom detta skaffat oss rutin vad gäller lösningar, vad som fungerar och vad som kanske inte är möjligt att göra. Det gör att vi kan bistå med goda råd och komma med alternativa idéer om dina visioner exempelvis skulle visa sig kosta för mycket pengar.

Provip hjälper dig att nå dina mål och ger dig möjlighet att skaffa dig det drömhem du alltid velat ha. Välkommen att kontakta oss för en totalrenovering i Stockholm.

Vi hör gärna från dig

Kontakta oss

Om du har några frågor, vänligen använd formuläret för att skicka ett meddelande till oss. Vi kommer att ringa upp dig så snart som möjligt.

Kontaktinformation

Sociala medier

Ditt meddelande