Nyproduktion

Modernt & Funktionellt boende

Vi bygger småhus med låga driftskostnader, genomtänkta planlösningar, hög kvalitet och attraktiva priser. Hus som är anpassade för seniorer och praktiska för alla.

Ta reda på mer

Vi hjälper dig med allt från början till slut. Tveka inte på att höra av dig för mer information.

Villa Freja är en enplansvilla med öppen planlösning. Boytan 117,5 m2 är väldisponerad mellan 3 sovrum, kök/vardagsrum samt bad och hygienrum. Hög standard i materialval och utrustning, frånluftsvärmepump och golvvärme i hela huset.

Villa Tor är en enplansvilla med öppen planlösning. Boytan 135 m2 är väldisponerad mellan 3 sovrum, kök/vardagsrum samt bad och hygienrum. Hög standard i materialval och utrustning, frånluftsvärmepump och golvvärme i hela huset. Villa Tor har dessutom bastu och en braskamin som standard.

Välj något av våra välplanerade hus Freja eller Tor, båda med 3 sovrum plus öppen planlösning. Båda husen håller mycket hög standard och vi har noga valt material och utrustning för att svara upp mot högt ställda krav hos köpare.

Vi bygger hus från grunden med lösvirke för bästa kvalitet och perfekt passform mellan olika delar. Hus byggda med äkta hantverkstradion av våra skickliga medarbetare.

Vi bygger småhus med genomtänkta planlösningar

Väggarnas konstruktion är värda att nämna, innerväggarna har en kombination av gips och OSB-skiva. OSB-skivan gör att man enkelt och stabilt kan väggmontera även tunga saker som exempelvis stor vägg-TV där man vill ha den utan att behöva anpassa sig till väggreglar.

Vi hör gärna från dig

Kontakta oss

Om du har några frågor, vänligen använd formuläret för att skicka ett meddelande till oss. Vi kommer att ringa upp dig så snart som möjligt.

Kontaktinformation

Sociala medier

Ditt meddelande