Badrum

3D ritningar & visualisering av ditt nya badrum

Kakel och klinkers är i särklass de populäraste materialen för vägg och golv i badrum. Och det finns mycket att välja mellan. Så mycket att det kan vara svårt att bestämma sig. Det är inte helt enkelt att se framför sig hur olika alternativ kommer att se ut när det väl sitter på väggen eller är lagt på golvet. För att underlätta din process att gå från gammalt badrum till nytt renoverat badrum har vi samarbete med ledande leverantörer inom vägg och golvmaterial. Om du väljer att låta oss hjälpa dig med badrumsrenoveringen har vi en väl utarbetad projektplan för att underlätta och att se till att du blir nöjd med det färdigrenoverade badrummet.

Vår design

Vi hjälper dig med att designa ditt nya badrum. Få designförslag för din renovering.

Utbudet av plattor är enormt, men det finns god hjälp att få i urvalsprocessen. När du ska renovera är det inte bara vägg- och golvmaterial som du bör tänka igenom. En annan möjlighet är att få golvvärme i badrummet, en lyx som många väljer att investera i. Vid renovering är det en lämplig tid att installera den. VVS-delen är också viktig att tänka på.

Har du ett badrum som du funderar på att renovera eller har du redan bestämt dig. En badrumsrenovering är visserligen en betydande investering, men det är vanligtvis välinvesterade pengar. Den uppenbara fördelen är en välbefinnande effekt som den har på din vardag.

Men det finns fler faktorer på plussidan i investeringsberäkningen. Om du har ett gammalt badrum som orsakar fuktskador i hemmet är det inte säkert att försäkringen täcker.

Vi tillämpar ett fast pris, vilket innebär att det pris vi har erbjudit för renoveringen är det pris du betalar. Man måste dock vara medveten om att under rivning och renovering kan oförutsedda komplikationer uppstå som radikalt förändrar förhållandena. Vi informerar om var dessa risker är och om de uppstår vilket är sällsynta fall, utvecklar vi en lösning som är så tekniskt och ekonomiskt fördelaktig som möjligt. Vi gör en grundlig granskning med dig innan vi lämnar offerten om vad vi ska göra, materialval etc.

Bättre pris - för samma kvalité

Vår metod för hur vi driver renoveringsprojekt är hämtad från vår gedigna erfarenhet av stora entreprenader och husbyggen. Bättre kostnadseffektivitet gör att du som kund får bättre pris för samma kvalité som hos våra större konkurrenter. För att klara kraven från stora professionella upphandlare av renovering, tillbyggnad och ombyggnad har vi lärt oss att organisera och effektivisera. Som privatperson har du en möjlighet att dra fördel! Jämför vår offert med konkurrenterna.

Vi hör gärna från dig

Kontakta oss

Om du har några frågor, vänligen använd formuläret för att skicka ett meddelande till oss. Vi kommer att ringa upp dig så snart som möjligt.

Kontaktinformation

Sociala medier

Ditt meddelande